Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 • Φίλιππος Ανδριανόπουλος

  Το να κανείς σωστά τη δουλειά σου είναι αξιέπαινο, το να αγαπάς τη δουλειά σου, απλά σε κάνει να ξεχωρίζεις. Με τη συνεργασία μας δεν ένιωσα ποτέ ως "άλλος ένας αριθμός συμβολαίου".
  Η ανιδιοτελής σου υποστήριξη τόσο στα θέματα υγείας όσο και στα επαγγελματικά προβλήματα, που αντιμετώπισα κατά το διάστημα της συνεργασίας μας, σε καθιστούν πιο πολύ φίλο παρά συνεργάτη! Η οικογένεια μου κι εγώ σε ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη που μας εδωσες!

 • Τσίγκας Λάμπρος
  • Συνεργάζομαι με τον Δημήτρη για περισσότερα από τρία χρόνια και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν θα μπορούσα να αριθμήσω κάποια δυνατά του σημεία:
   • καταλαβαίνει πλήρως τις ανάγκες του πελάτη
   • προσανατολισμένος και επίμονος στον τελικό στόχο και αποτέλεσμα.
   • η επαγγελματικότητά του
 • Denise Theodoropoulos

  Σε ευχαριστώ για όλα! Από την πρώτη μας υπερατλαντική επαφή, (1 χρόνο πριν) κατάλαβα ότι είχα και έχω μια υπέροχη και μοναδική ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα ξεχωριστό άνθρωπο και επαγγελματία! Πάντα στην ώρα σου, αναλυτικός, σχολαστικός, λεπτομερειακός, υπεύθυνος και κάνοντας το έξτρα βήμα προς βοήθεια του πελάτη σου!  

 • Στράτος Καλογήρου

  Ο Δημήτρης είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας, γνωρίζει πολύ καλά τον ασφαλιστικό χώρο και είναι πάντα κοντά στην οικογένειά μου οποιαδήποτε στιγμή τον χρειάζομαι. Τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

 • Ανδρέας Δράκος

  Συνάντησα τον Δημήτρη ένα χρόνο πριν και σε μικρό χρονικό διάστημα μετέφερα το χαρτοφυλάκιό μου υπό την επίβλεψή του. Θαυμάσιος τύπος, πάντα δοτικός και διαθέσιμος να εξηγήσει τη μικρότερη λεπτομέρεια όσο βαρετή και αν είναι. Ένα ιδιαίτερο εργατικό άτομο που θα κάνει τα πάντα όταν εσύ χρειάζεσαι τη βοήθειά του. Επαγγελματίας και φιλικός και θα τον συνιστούσα σε κάθε φίλο μου που αναζητεί έναν ασφαλιστικό σύμβουλο.

 • Κώστας Θεοφανίδης

  Πρωτογνώρισα τον Δημήτρη πριν λίγους μήνες συζητώντας για ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο. Είναι ένας νέος επαγγελματίας που μπορείς εύκολα να εμπιστευθείς. Είναι ευγενής, ακριβής, συνεπής, αναγνωρίζει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του πελάτη με πειστικές δυνατότητες διατηρώντας την ανθρώπινη πλευρά της σχέσης. Έχει εκείνη τη προσωπικότητα που κάποιος θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του είτε ως πελάτης είτε ως συνάδελφος.

 • Κατερίνα Θεοφανίδου

  Γνώρισα τον Δημήτρη πριν από ένα χρόνο όταν ενδιαφερόμουν για ένα καινούριο ασφαλιστικό συμβόλαιο. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ανεξαρτήτου πόσο δύσκολη ή ανόητη είναι. Είναι πολύ προσιτός και ειλικρινής και βρίσκεται πάντα εκεί για τους πελάτες του. Ένας επαγγελματίας που μπορείς να εμπιστευθείς.

 • Νίκος Κουντουριώτης

  Μου είχαν συστήσει τον Δημήτρη ως έναν αξιόπιστο ασφαλιστή, με πελατοκεντρική προσέγγιση που διαχειρίζεται την κάθε περίπτωση με επιμέλεια και ειλικρίνεια. Διαβεβαιώθηκα για τα προαναφερθέντα, αφότου τον γνώρισα. Όπως ήταν αναμενόμενο το οικογενειακό μου χαρτοφυλάκιο ασφαλίσεων μεταφέρθηκε υπό την διαχείρισή του. Πραγματικά τον συστήνω.